Reklama
 
Blog | Michal Pospiech

Superstar? Parodie!

Doposud jsem sledoval všechny díly populární soutěže Česko hledá SuperStar. Dnešním dnem toto byl pro mě poslední díl, jelikož nemám ve zvyku sledovat parodie a pro mě dnešní díl pořadu Česko hledá SuperStar byla parodie na 110%.

Proč si myslím, že právě oblíbený pořad Česko hledá SuperStar je parodie? Jak již řekl jeden soutěžící, který vypadl již v minulém kole (po duetech tuším): Uvnitř pláču nad tím, co tam porota vybrala! S člověkem, který tento výrok řekl po dnešním odvysílání plně souhlasím.

Nejsem žádný znalec hudby, ani hudebně nadaný typ, ale myslím si, že dokážu rozeznat rozdíl mezi zpěvem a mečením. Věřím, že toto dokáže poznat každý normální člověk, ale bohužel se musím stydět za to, že žiji v národě, který má tak zkušené umělce jako je ,,odborná porota" v pořadu Česko hledá SuperStar.

Určitě většina z Vás, kteří dnes sledovali tento pořad seděli u obrazovek s otevřenou pusou, když zazněl výrok poroty na soutěžící Anna … (Aničko, omlouvám se, ale nepamatuji si jména), který zněl následovně: …vyhrála jste nad námi, ale nepostupujete. Abych se přiznal, asi nejsem tak odborný člověk, ale tuto větu považuji za nesrozumitelnou, která nemá hlavu ani patu. Je sice pěkné, že Anička vyhrála nad porotou, ale co z toho má? Několik lidí mi říkalo, že zřejmě Anička nepostoupila kvůli tomu, že to nebyla kráska z modních magazínů a asi je opět chyba v mé osobě, že jsem nepochopil podstatu celé soutěže. Do nynější chvíle jsem se domníval, že se jedná o soutěž, ve které jde především o zpěv. Anička zazpívala písničku v divadle snad jedna z nejlepších (toto také sdělila ,,odborná porota") a přesto nepostoupila. Kde se stala chyba?

Reklama

V tuto chvíli se mi nabízí hned několik otázek:

  1. Proč tedy v soutěži Českou hledá SuperStar nepostoupila soutěžící Lucie Bakešová (omlouvám se jestli je to jméno špatně), která podle mého názoru zpívá pěkně a také vypadá pěkně?
  2. Proč porota nebrala ohledy na to, zda zapomněli souěžící slova a nebo ne? Proč soutěžícím rovnou nedali do rukou papíry s texty?
  3. Proč bylo v divadle nějaké zhodnocení každého soutěžícího ,,odbornou porotou", když to stejně na konečném výsledku nemělo žádný význam?

Co si myslíte Vy ostatní o tomto ,,závratném" dílu populární soutěže Česko hledá SuperStar?